Elektrotechniek

install

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Draadjes, daar zijn wij goed in! Van Elektrotechniek, Alarminstallaties en Toegangscontrole tot Camerabewaking en Datacommunicatie.

InfraSec B.V. heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd en is gecertificeerd op alle vlakken. Erkening en kwaliteit zijn bij ons de hoofddragers van deze onderdelen. Samen met 20 jaar kennis heeft het bedrijf betrouwbaarheid en zekerheid op deze marktsegmenten te bieden.

Laagspanningsinstallaties conform NEN1010

NEN 1010, de elektrotechnische installatiebranche kan er niet omheen. Voor het aanleggen van veilige laagspanningsinstallaties is NEN 1010 al jaren dé norm. Ook het uitbreiden en aanpassen van installaties valt hieronder.

NEN 1010 wordt daarnaast gebruikt voor controles en inspecties bij oplevering van projecten. NEN 1010 kent een breed toepassingsgebied in de woning- en utiliteitsbouw en de industrie. InfraSec B.V. behoort tot een van de toonaangevende, gecertificeerde bedrijven op het gebied van handhaving, uitvoering en inspecties conform deze norm.

De laagspanningsinstallatie voor nieuwbouw en utiliteitsbouw na de meter behoren binnen deze norm te vallen.

Dit wordt door de deskundigen van InfraSec B.V. zorgvuldig uitgewerkt en van A tot Z gerealiseerd.

Laagspanningsinstallaties conform NEN3140

De Europese Richtlijn Arbeidsmiddelen schrijft voor dat de werkgever ervoor zorgt dat het gebruik van een arbeidsmiddel geen gevaar oplevert voor de veiligheid en de gezondheid van de werknemer. De werkgever, huurder of lener is verantwoordelijk voor de technische veiligheid van het arbeidsmiddel.

De in de ARBO wet geformuleerde algemene eisen zijn op het gebied van de elektrische veiligheid concreet uitgewerkt in de norm EN 50110 en NEN 3140(Laagspanningsinstallaties; Bepalingen voor veilige werkzaamheden, inspectie en onderhoud). Deze norm geeft bepalingen ter voorkoming van elektrocutie of kortsluiting bij arbeid.

Wanneer u InfraSec B.V. inschakelt voor uw laagspanningsinstallatie weet u zeker dat u aan de bepalingen van de EN 50110 en NEN 3140 voldoet. Voor het aspect elektrische veiligheid voldoet u dan eveneens aan de eisen die de ARBO wetgeving stelt. Bij het controleren van de installatie wordt o.a. gebruik gemaakt van infrarood thermometers

Meer informatie vindt u via deze

Datacommunicatie

Computers in een kantoornetwerk wisselen informatie uit. Maar ook computers op verschillende lokaties kunnen met elkaar in verbinding staan, via speciale datalijnen of gewone telefoonlijnen. De computers kunnen permanent met elkaar in verbinding staan, maar ze kunnen elkaar ook ‘opbellen’ op het moment dat het nodig is informatie uit te wisselen.

Hedendaagse vooruitgang in communicatie brengen datainfrastructuren naar een hoger level. Infrastructuren zoals CAT5e en CAT6e gaan vanwege VOIP (voice over IP), video on demand en cloud applicaties naar structuren van CAT7 netwerken. Het komt er op neer dat deze steeds snellere en betere datatransporten moeten kunnen garanderen.

InfraSec B.V. kan zorgdragen voor een compleet op maat geïnstalleerd en gequalificeerd gekeurd datanetwerk. Deze kunnen door ons compleet turnkey en met certificering worden opgeleverd.

Audio- en video apparatuur

Een goede presentatie en communicatie zijn de grondvesten van een juiste samenwerking en teamvorming om tot een juiste organisatie te komen.

Middels professionele audio- en videosystemen wordt daar door InfraSec B.V. in grote maten op gecertificeerde wijze in voorzien. Onze professionaliteit in samenhang met de juiste apparatuur maakt het mogelijk om een groot bereik naar uw publiek te vormen.

Oplaadstations

Veilig en snel uw elektrische auto opladen
Een elektrische auto neemt gedurende een langere tijd vol vermogen stroom af. Als u dit met een standaard stopcontact en standaard verlengsnoer doet, dan loopt u het risico dat deze oververhit raken, met kans op brandgevaar.

Daarom levert en installeert InfraSec B.V. een aparte contactdoos en stekker met een intelligent systeem (mode 3), dat communiceert met de auto. Uw auto wordt hiermee snel en veilig opgeladen.

Onze oplaadstations werken probleemloos met alle auto’s zoals: Opel Ampera, Chevrolet Volt, Renault Fluence, Renault Kangoo, Nissan Leaf, Mitsubishi iMiEV, Citroen C-Zero, Peugeot Ion, Mercedes Vito, Mercedes A-klasse, Smart, Think, Tesla, Fisker Karma.

TN_Logo lid van TN CMYK (S)
TN_Logo lid van TN CMYK (S)

Referenties

construction-28

Werf Charlois Gemeentewerken Rotterdam

  • Compleet brandontruimingsysteem
  • Inbraak alarmsysteem
  • Maandelijkse testen door erkend OP
construction-28

Coolblue Eindhoven + Groningen

  • Compleet datasysteem
  • Elektrotechnische installatie
  • Alarmsysteem
construction-28

Essalam Moskee Rotterdam-Zuid

  • Complete elektrotechnische installatie en verdeelinrichting
  • Compleet gecertificeerd branddetectiesysteem
  • Compleet audio presentatiesysteem 100V