camera

InfraSec kenmerkt zich als  gecertificeerd beveiligingsbedrijf en levert, adviseert, projecteert al ruim 20 jaar beveiligingssystemen. Na vele versie van standaarden ontwerpen we momenteel alleen nog volgens de verbeterde Risicoklasse indeling 2.0. versie 2022. Het platform CCV heeft hiervan onlangs deel A en deel B, als ook het intake document en een samenvatting VRKI 2022 op het internet gepubliceerd.  De doorverwijzing vindt u HIER

Binnen de categorie beveiligingstechniek wordt er door ons aan de hand van diverse door u op te geven variabelen, de aard en ligging van het object via een VRKI 2.0 risicomatrix bepaald in welke risicoklasse u terecht gaat komen. Deze bepaald dat in grote mate welke maatregelen u beveiligingstechnisch zou moeten uitvoeren. Dit kunnen maatregelen binnen de organisatorische (O), bouwkundige (BK), meeneembeperkende(ME), compartimentering (CO), elektronische (EL), soort alarmtransmissie (AT) en reactie (RE) maatregelen zijn. Deze maatregelen zullen alle tot een samenhangend geheel moeten worden georganiseerd.

Infrasec B.V. kan er voor zorg dragen dat nadat u aan alle beveiligingseisen conform VRKI 2.0 van de verzekeraar een beveiligingscertificaat kunt ontvangen. Hiermee bent dan gewaarborgd en blijft u verzekerd.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

 • Alarminstallaties

  Alarminstallaties zijn niet meer weg te denken in deze hedendaagse maatschappij.

  Men besluit om een dergelijke beveiliging aan te schaffen vanwege emotionele, rationele of verplichte doeleinden zoals bij verzekeringseisen.  Beveiligingsconcepten zijn in te delen in 4 klassen, welke afhankelijk zijn van de mate van aanwezigheid op risico’s.

  Een risicoanalyse kan uitsluitsel geven waaraan u zou moeten voldoen volgens de regelgeving van het C.C.V.

  InfraSec B.V. kan met zijn jarenlange ervaringen  u de mogelijkheden bieden een professioneel beveiligingsadvies te geven en, wanneer u wenst, daaraan een scherpe, snelle en vakkundige levering realiseren.

 • Branddetectie

  Branddetectiesystemen redden levens en zijn daarom alleen moreel al een verplichting. InfraSec B.V. kan dit voor u gecertificeerd volgens de huidige wetgeving van A tot Z voor u regelen.

  Het compleet opzetten van een PvE (plan van aanpak), overleg met de overheidsinstanties of assuradeuren, tekenwerk, installeren, certificeren en opleveren naar de diverse partijen wordt in eigen beheer uitgevoerd.

  Na de oplevering kan de installatie ook bij ons worden ondergebracht voor de juiste en evt. verplichte onderhoudsinspecties die de installatie jaarlijks conform de huidige normen moet ondergaan.

 • Ontruimingsinstallatie

  Met Brandadvies komt u in drie stappen tot een adequate ontruimingsinstallatie (type A of B) die voldoet aan de wettelijk gestelde eisen en de NEN 2575.

  • We doen een inventarisatie. Dit doen we in een persoonlijk gesprek, een rondgang door uw bedrijf en we ontvangen graag een tekening van uw pand(en)
  • We maken een helder en duidelijk voorstel. Desgewenst produceren we voor u een Programma van Eisen (PvE) welke we voorleggen aan de verantwoordelijke gemeente/brandweer functionaris.
  • We leggen het uiteindelijke voorstel bij u neer en vanaf dan hebt u alle troeven in handen om tot een verantwoorde en afgewogen beslissing te komen.
 • Camerabewaking

  Bewakingscamera’s worden opgehangen op allerlei plaatsen waar criminaliteit en overlast kunnen voorkomen, zoals stations, vliegvelden, havens en (snel)wegen. Maar ook in en om gebouwen zoals banken, ministeries, winkels en winkelcentra, parkeerterreinen, ziekenhuizen, scholen en dergelijke.

  De aanleiding om camera’s op te hangen is vaak tweeledig: enerzijds is het doel criminaliteit te voorkomen en – als dat niet lukt – beelden vast te leggen waarmee daders kunnen worden opgespoord en veroordeeld.

  Het doel van camerabewaking is het beschermen en bewaken van personen en eigendommen. De eigenaar van een gebouw of een gebied mag camera’s ophangen, mits de aanwezigheid van de camera’s noodzakelijk is voor het doel, kenbaar is (informatiebordjes), proportioneel (in verhouding tot het probleem) en subsidiair (middel niet erger dan de kwaal).

  Er is in Nederland geen aparte wet voor camerabewaking. Wel zijn er diverse wetten en regels waar de eigenaar van het camerasysteem aan moet voldoen. InfraSec B.V. installeert en levert alle gangbare bewakingscamera’s volgens de daarvoor geldende normen.

 • Toegangscontrole

  Als leverancier van diverse pakketten biedt InfraSec B.V. flexibele oplossingen aan. Naast standaard oplossingen zijn we flexibel met betrekking tot het realiseren van koppelingen met andere oplossingen.

  Naast de hardware verzorgt InfraSec B.V. ook de benodigde software. Onze oplossingen zijn veelzijdig inzetbaar. Gebruiksgemak en eenvoud in gebruik staan daarbij voorop.

Hebt u vragen?

Stel uw vraag of bel ons: 010 484 5784.

Referenties

ref1

Werf Charlois
Gemeentewerken Rotterdam

 • Compleet brandontruimingsysteem
 • Inbraak alarmsysteem
 • Maandelijkse testen door erkend OP

ref2

Parking Europoint123
Rotterdam

 • 32 Beveiligingscamera’s
 • 32-kanaals HDR
 • Online viewing in portiersloge (via internet)

ref3

SoZaWe/UWV
Rotterdam

 • Camerabewaking
 • Alarminstallatie
 • Overval- en paniekalarmering

ref4

Coolblue
Eindhoven + Groningen

 • Alarmsysteem

ref5

Essalam Moskee
Rotterdam-Zuid

 • Compleet gecertificeerd branddetectiesysteem conform NEN 2535; type A gesproken woord + type B volledige detectie

This is Photoshop’s version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.
Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.
Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

swiss made vapeshop.me vape online. citizens of all the parts of society fancy https://www.xdl.to/ usa. approximately four decades might be www.montrereplique.to for sale in usa pioneer. rigid needs would be the qualities associated with swiss https://www.orionvape.com/ e-cigaret. fulfill the imagination and desires amongst all the men and women all of us will probably be the search for best https://www.silkshome.com/ review. there is the best https://perfectwatches.is/ with top quality. sell saleslingerie.com at competitive prices online. thom browne wholesaler rolex has been providing customized services to customers.