camera

 

InfraSec kenmerkt zich als CCV gecertificeerd beveiligingsbedrijf en levert, adviseert, projecteert al ruim 15 jaar beveiligingssystemen.

Binnen de categorie Beveilgingstechnieken behoren elektronische maatregelen (Ed tot en met E3), bouwkundige maatregelen (B0 tot en met B3), compartimenterings maatregelen (C/M1 tot en met C/M3) welke te samen met de organisatorische maatregelen (O regels) en reaktie maatregelen (R regels) een samenhangend geheel vormen in een degelijk beveiligingsadvies met uitgifte van beveiligingscertificaat.

De toe te passen technieken om deze regels te kunnen bewerkstelligen doen wij volledig in eigen beheer wat ons tot een totaal beveiligingsbedrijf maakt.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

 • Alarminstallaties

  Alarminstallaties zijn niet meer weg te denken in deze hedendaagse maatschappij.

  Men besluit om een dergelijke beveiliging aan te schaffen vanwege emotionele, rationele of verplichte doeleinden zoals bij verzekeringseisen.  Beveiligingsconcepten zijn in te delen in 4 klassen, welke afhankelijk zijn van de mate van aanwezigheid op risico’s.

  Een risicoanalyse kan uitsluitsel geven waaraan u zou moeten voldoen volgens de regelgeving van het C.C.V.

  InfraSec B.V. kan met zijn jarenlange ervaringen en alle gecertificeerde erkenningen u de mogelijkheid bieden een proffesioneel beveilgingsadvies te geven en, wanneer u wenst, daaraan een scherpe, snelle en vakkundige levering realiseren.

  De Europese norm NEN-EN 50136-1, waar in de eisen voor de werking, betrouwbaarheid en veiligheid van alarmtransmissiesystemen vermeld staan, worden uiteraard eveneens door InfraSec B.V. in acht genomen.

 • Branddetectie

  Branddetectiesystemen redden levens en zijn daarom alleen moreel al een verplichting. InfraSec B.V. kan dit voor u gecertificeerd volgens de huidige wetgeving van A tot Z voor u regelen.

  Het compleet opzetten van een PvE (plan van aanpak), overleg met de overheidsinstanties of assuradeuren, tekenwerk, installeren, certificeren en opleveren naar de diverse partijen wordt in eigen beheer uitgevoerd.

  Na de oplevering kan de installatie ook bij ons worden ondergebracht voor de juiste en evt. verplichte onderhoudsinspecties die de installatie jaarlijks conform de huidige normen moet ondergaan.

 • Ontruimingsinstallatie

  Met Brandadvies komt u in drie stappen tot een adequate ontruimingsinstallatie (type A of B) die voldoet aan de wettelijk gestelde eisen en de NEN 2575.

  • We doen een inventarisatie. Dit doen we in een persoonlijk gesprek, een rondgang door uw bedrijf en we ontvangen graag een tekening van uw pand(en)
  • We makeneen helder en duidelijk voorstel. Desgewenst produceren we voor u een Programma van Eisen (PvE) welke we voorleggen aan de verantwoordelijke gemeente/brandweer functionaris.
  • We leggen het uiteindelijke voorstel bij u neer en vanaf dan hebt u alle troeven in handen om tot een verantwoorde en afgewogen beslissing te komen.
 • Camerabewaking

  Bewakingscamera’s worden opgehangen op allerlei plaatsen waar criminaliteit en overlast kunnen voorkomen, zoals stations, vliegvelden, havens en (snel)wegen. Maar ook in en om gebouwen zoals banken, ministeries, winkels en winkelcentra, parkeerterreinen, ziekenhuizen, scholen en dergelijke.

  De aanleiding om camera’s op te hangen is vaak tweeledig: enerzijds is het doel criminaliteit te voorkomen en – als dat niet lukt – beelden vast te leggen waarmee daders kunnen worden opgespoord en veroordeeld.

  Het doel van camerabewaking is het beschermen en bewaken van personen en eigendommen. De eigenaar van een gebouw of een gebied mag camera’s ophangen, mits de aanwezigheid van de camera’s noodzakelijk is voor het doel, kenbaar is (informatiebordjes), proportioneel (in verhouding tot het probleem) en subsidiair (middel niet erger dan de kwaal).

  Er is in Nederland geen aparte wet voor camerabewaking. Wel zijn er diverse wetten en regels waar de eigenaar van het camerasysteem aan moet voldoen. InfraSec B.V. installeert en levert alle gangbare bewakingscamera’s volgens de daarvoor geldende normen.

 • Toegangscontrole

  Als leverancier van diverse pakketten biedt InfraSec B.V. flexibele oplossingen aan. Naast standaard oplossingen zijn we flexibel met betrekking tot het realiseren van koppelingen met andere oplossingen.

  Naast de hardware verzorgt InfraSec B.V. ook de benodigde software. Onze oplossingen zijn veelzijdig inzetbaar. Gebruiksgemak en eenvoud in gebruik staan daarbij voorop.

Hebt u vragen?

Stel uw vraag of bel ons: 010 484 5784.

Referenties

 

ref1

Werf Charlois
Gemeentewerken Rotterdam

 • Compleet brandontruimingsysteem
 • Inbraak alarmsysteem
 • Maandelijkse testen door erkend OP

ref2

Parking Europoint123
Rotterdam

 • 32 Beveiligingscamera’s
 • 32-kanaals HDR
 • Online viewing in portiersloge (via internet)

ref3

SoZaWe/UWV
Rotterdam

 • Camerabewaking
 • Alarminstallatie
 • Overval- en paniekalarmering

ref4

Coolblue
Eindhoven + Groningen

 • Alarmsysteem

ref5

Essalam Moskee
Rotterdam-Zuid

 • Compleet gecertificeerd branddetectiesysteem conform NEN 2535; type A gesproken woord + type B volledige detectie

This is Photoshop’s version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.
Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.
Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.